Radiofestivaali jälleen Tampereella!

Radiofestivaali 2010 järjestetään Tampereella 15.-17.4.2010. Yhdennentoista kerran järjestettävä tapahtuma kerää yhteen alan arvostetuimmat oppilaitokset, nykyiset ja tulevat radiotähdet sekä Yleisradion ja kaupallisten kanavien ammattilaiset.

15.4.2010

Mielenkiintoista musiikista

Radiofestivaalien ensimmäisen päivän luentoja on saapunut kuuntelemaan Muusa Kostilainen (kuvassa).

Hän on pitänyt tähänastisia luentoja mielenkiintoisina. Erityisesti Vesa Kurkelan ja työryhmän esitys Musiikki tekee murron herätti ajatuksia.

– Musiikkia soitetaan radiossa paljon. Tällä hetkellä tarjonta on kuitenkin melko yksipuolista. Olisi hyvä, jos radiosta voisi kuunnella muutakin kuin valtavirtamusiikkia.

Sitä muuta musiikkia Kotilainen saattaa päästä itse soittamaan, sillä radio-ohjelmien tekeminen kiinnostaa.

– Voisin tulevaisuudessa tehdä Radio Moreeniin esimerkiksi maailmanmusiikkiin tai Välimeren musiikkiin keskittyvää ohjelmaa.

Tampereen yliopistossa ranskan kieltä pääaineena lukeva Kostilainen on 11. kertaa järjestettävässä tapahtumassa mukana ensimmäistä kertaa.

Kilpasarjoihin Kostilainen ei osallistu, vaikka viimesyksyinen harjoittelu Moreenissa toi kokemusta radiotyöstä.

Perjantain illanviettoon osallistuminen on sen sijaan vielä auki.

– Voi olla, että innostun!

Kuva: Klaus Elfving

2 kommenttia:

  1. Sen verran kommentoisin, että esityksen nimi oli Musiikki tekee murron, ei Radio tekee murron. Pieniä virheitä jutussa, mutta mukava juttu kuitenkin ;) kiitokset tästä! Oli mukavaa osallistua Radiofestivaaleille. Toimittajalle terkkuja: todella nopeaa toimintaa!

    T: Muusa

    VastaaPoista
  2. Kiitos tarkasta huomiosta! Esityksen nimessä ollut virhe on nyt korjattu.

    VastaaPoista