Radiofestivaali jälleen Tampereella!

Radiofestivaali 2010 järjestetään Tampereella 15.-17.4.2010. Yhdennentoista kerran järjestettävä tapahtuma kerää yhteen alan arvostetuimmat oppilaitokset, nykyiset ja tulevat radiotähdet sekä Yleisradion ja kaupallisten kanavien ammattilaiset.

Info

Radiofestivaali on äänialan opiskelijoille tarkoitettu kilpailu, jossa kuullaan tämän vuoden parhaimmat opiskelijatyöt. Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen Yliopiston ja Voionmaan Opiston järjestämä Radiofestivaali kokoaa yhteen Suomen äänialan opiskelijat, tulevaisuuden radionimet, kaikki media-alasta kiinnostuneet sekä alan konkarit.
15.-17.4. 2010 Tampereella pidettävä festivaali on loistava mahdollisuus verkostoitua ja kuulla opiskelijakollegoiden teoksia. Voittajille on luvassa mahtavat palkinnot! Lisäksi omasta kilpailutyöstä saa kullanarvoista palautetta ammattitaitoiselta tuomaristolta. Tarjolla on myös radioalan asiantuntijoiden luentoja ja mielenkiintoisia keskusteluja sekä vauhdikasta iltameininkiä. Tänä vuonna Radiofestivaali järjestetään jo 11. kerran.

Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Sasja Montonen
Tuottaja
045-6302787
radiofestivaali@gmail.com

"Radiofestivaali"
Tampereen Ammattikorkeakoulu
Finlaysoninkatu 7
33210 Tampere

Tapahtumapaikat:
Tampereen Ammattikorkeakoulu
Taiteen ja Viestinnän osasto
Finlaysoninkatu 7
33210 Tampere
Kartta

Tampereen Yliopisto/ Radio Moreeni

Kalevantie 4
33014 TAMPEREEN YLIOPISTO
Kartta

Luentosalikartta

Osallistuminen:
Katso kohdasta osallistuminen, kuinka voit itse osallistua kilpailusarjoihin. Kaikkiin luentoihin ja kuuntelutilaisuuksiin on vapaa pääsy!


Majoitus:
Muualta kuin Tampereelta tuleville opiskelijoille majoitukset Voionmaan opistolla. Ilmoittautumiset viimeistään 7.4. Voionmaan opistolle. Pirjo Johansson 03-31422900. Paikkoja rajoitetusti. Kuljetukset festivaalille ilmoitetaan erikseen.

Saapuminen Tampereelle:
Juna-aikataulut Tampereelle: http://www.vr.fi/

Bussiaikataulut Tampereelle: http://www.matkahuolto.fi/