Radiofestivaali jälleen Tampereella!

Radiofestivaali 2010 järjestetään Tampereella 15.-17.4.2010. Yhdennentoista kerran järjestettävä tapahtuma kerää yhteen alan arvostetuimmat oppilaitokset, nykyiset ja tulevat radiotähdet sekä Yleisradion ja kaupallisten kanavien ammattilaiset.

Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua ne teokset, jotka on toteutettu opintojen yhteydessä.
Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu valmiilla, tulostettavalla ilmoittautumislomakkeella. Osallistumislomakkeen ja kilpailutöiden tulee olla perillä perjantaina 26.3.2010 mennessä osoitteella:

"Radiofestivaali"
Tampereen Ammattikorkeakoulu
Finlaysoninkatu 7
33210 Tampere

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Kilpailuun valittujen töiden nimet julkaistaan nettisivuilla 7.4.2010.

Kilpailutyöt tulee toimittaa CD-R-formaatissa.

Radiofestivaaleilla kuultavia kilpailutöitä lähetetään Radio Moreenissa. Jos kilpailija ei halua työtään lähetettävän, niin ilmoitathan asiasta ennen festareita sähköpostiin: radiofestivaali@gmail.com.

Opiskelija voi osallistua jokaiseen sarjaan yhdellä työllä. Jokaisen kilpailutyön mukana pitää olla oma ilmoittautumislomake.

Radiofestivaali pidättää oikeuden esittää kilpailutöitä, joten töissä mahdollisesti käytetyn musiikin tms. tekijänoikeudellisen materiaalin kaikki tiedot on ilmoitettava ilmoittautumislomakkeessa.

Työt voidaan palauttaa takaisin kahden (2) viikon kuluessa kilpailun jälkeen, jos mukana on palautuskuori osoitteella ja asianmukaisella postimerkillä varustettuna.